×

Milli Piyango sonuçları bilet sorgulama ekranı | 9 Nisan 2024 Milli Piyango çekiliş sonuçları, amorti rakamlar ve sıralı tam liste açıklandı! İşte MPİ sonuç sorgulama sayfası

9 Nisan Ulusal Piyango sonuçları ve bilet sorgulama ekranı canlı çekilişin akabinde Ulusal Piyango Online üzerinden erişime açıldı. Sisal Baht tarafından nisan ayının birinci Ulusal Piyango çekilişi, noter huzurunda canlı yayında gerçekleşti. 9 Nisan tarihli Ulusal Piyango çekilişinde büyük ikramiye olarak belirlenen 20.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar “243613” oldu. Ulusal Piyango canlı çekilişinde amorti sayılar ise 3 ve 9 olarak belirlendi. Ulusal Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Ulusal Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alanlar, 9 Nisan 2024 Ulusal Piyango bilet sorgulama ekranından ikramiyelerini öğrenebilecekler. İşte, bu akşamki Ulusal Piyango çekiliş sonuçları ve online bilet sorgulama ekranı…

Milli Piyango çekiliş sonuçları ve sıralı tam liste muhakkak oldu. Nisan ayının birinci Ulusal Piyango canlı çekilişi Sisal Baht tarafından bugün saat 17:30′ da noter heyeti huzurunda başladı. Çekilişte amorti kazandıran numaralar, 3 ve 9 oldu. Canlı yayında yapılan çekilişin akabinde Ulusal Piyango sonuçları millipiyangoonline.com üzerinden ilan edildi. Büyük ikramiye olarak belirlenen 20.000.000 TL ve 1.600.000 TL ikramiye kazanan numaralar Ulusal Piyango bilet sorgulama ekranından ve aşağıdaki linkte tıklayarak öğrenebilirsiniz. İşte, 9 Nisan 2024 Ulusal Piyango sonuçları bilet sorgulama ekranı ve MPİ sıralı tam liste…

ULUSAL PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

9 NİSAN 2024 ULUSAL PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

9 Nisan 2024 tarihli çekilişte, 20.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar 243613 oldu.

1.600.000 TL ikramiye kazanan numaralar ise 366142 olarak belirlendi.

AMORTİ KAZANDIRAN NUMARALAR

Diğer yandan son 1 sayısına nazaran 200 TL Amorti ikramiyesi kazanan numaralar ise 3 ve 9 oldu.

MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR?

Önceden basılmış olan Ulusal Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Ulusal Piyango, büsbütün baht üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 ortasındaki sayıların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

Tam, yarım yahut çeyrek bilet satın alarak cümbüşe dahil olabilir; aldığın biletin çeşidine nazaran ikramiye kazanabilirsin!

Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Ulusal Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

Milli Piyango biletinde seçmiş olduğun numaralar, çekiliş günü küreden çıkan numaralarla eşleşirse ikramiye kazanmış oluyorsun. İkramiye dağıtımlarını ise şöyle kategorilendiriyoruz:

Her bir kazanılacak ikramiye kategorisine ait, kazanan numara hane sayısı

Her bir kazanılacak ikramiye kategorisine ait, kazanan farklı numara sayısı

Amorti sayıları: Ulusal Piyango biletinin son sayıları olarak bilinir. 2 tane amorti sayısı çekilir.

Çekilen 2 sayıdan biri Ulusal Piyango biletinin son sayısı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

Teselli İkramiyesi: Büyük ikramiyeyi kazanan numaran sırf tek bir sayıyla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

Her ikramiye kategorisi için, son sayıları, o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, bahse husus ikramiye kategorisine yönelik ikramiyeyi kazanır.

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, kelam konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, kelam konusu bilet ilgili ikramiyenin sadece yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, kelam konusu bilet ilgili ikramiyenin sadece çeyreğini (dörtte birini) kazanır.